Over ons

WELKOM BIJ VAN EKRIS WINKELS B.V.

Sinds 1993 is van Ekris Winkels B.V. actief betrokken bij het adviseren van de detailhandel in Nederland op het gebied van huisvestingsvraagstukken.

Ons specialisme, huur/verhuur, koop/verkoopbegeleiding en beleggingstransacties op het gebied van winkelpanden, strekt zich uit over geheel Nederland. Voornamelijk is ons werkgebied gericht op de zogenaamde A-1 winkellocaties; de topwinkelstraten in alle steden en dorpen vanaf 30.000 inwoners.

Met ruim 35 jaar ervaring op dit gebied, heeft van Jan van Ekris, directeur en eigenaar van Van Ekris Winkels B.V., een uitgebreid relatienetwerk opgebouwd. Tot dit relatienetwerk mogen o.a. de grote institutionele en particuliere beleggers, landelijke en plaatselijk gevestigde detailhandelsbedrijven, makelaars en vastgoedadviseurs gerekend worden. Dit relatienetwerk wordt dagelijks aangesproken en onderhouden.

Aangezien de winkelvastgoedmarkt voor detaillisten en zelfs vastgoedprofessionals niet altijd even doorzichtig is, leiden wij u graag door het oerwoud van voetangels en klemmen die u tegen kunt komen bij winkelvastgoed vraagstukken.

Of u nu zoekt naar een winkelpand voor huisvesting van uw bedrijf of juist een winkelpand wil verhuren of verkopen; bij ons bent u aan het juiste adres!

Wij hebben de door u verlangde expertise in huis waarbij de navolgende kernwaarden voor ons uiterst belangrijk maar ook welhaast vanzelfsprekend zijn:

  • Gedegen markt- en vakkennis
  • Open en eerlijk advies
  • Discretie
  • Heldere voorwaarden en condities; doorgaans op “no cure no pay” basis
  • Volledige begeleiding zowel voor, tijdens als na het effectueren van een transactie

Wij zijn u graag van dienst bij het oplossen van uw huisvestingsvraagstuk welke wij altijd met zorg en toewijding, als of het voor ons zelf is, ter hand zullen nemen.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens bij Van Ekris Winkels B.V.,

jvanekris_Small_Small

Jan van Ekris

Directeur